PSH wprowadza gotowe do spożycia mięso ślimaka do sieci E. Leclerc
Gotowe do spożycia ślimaki w puszkach, które produkuje lider tej branży Polish Snail Holding – są już dostępne w ogólnopolskiej sieci sklepów E. Leclerc. To realizacja kolejnego etapu strategii firmy, która chce wprowadzić ślimaki spożywcze do sieci sklepów spożywczych w całym kraju.
Polacy zmieniają swoje upodobania kulinarne i coraz chętniej sięgają po całkiem nowe smaki. Ślimaki, przysmak kuchni francuskiej, podbijają w szybkim tempie również polskie stoły i podniebienia naszych rodaków.
Polish Snail Holding – lider w branży hodowli i dostarczaniu gotowych do spożycia ślimaków, pod własną marką PSH, wprowadza swój produkt do sieci sklepów E. Leclerc. Od teraz przysmaki kuchni francuskiej będzie można kupić w punktach handlowych tej sieci.
– Jesteśmy czołowym producentem tego przysmaku w Polsce. Nasze ślimaki są wolne od konserwantów, barwników i innych polepszaczy smaku. To produkt w pełni naturalny, co gwarantują ekologiczne warunki hodowli. Stawiamy na jakość – bez żadnych kompromisów – mówi Damian Gajewski, prezes Polish Snail Holding. – Nasza firma, jako jedyna w Polsce, posiada sieć własnych hodowli, skup oraz technologię przetwarzania mięsa ślimaka w gotowy produkt do zakupu w sklepach.
Warto również dodać, że produkt Polish Snail Holding można także kupić w sklepach sieci Piotr i Paweł, Sellgros i Makro.
– Weszliśmy do kolejnej sieci handlowej. Rozpoczynamy również rozmowy z kolejnymi marketami w wielu miastach Polski – informuje Damian Gajewski. – Znamy wartość naszego produktu. Jesteśmy przekonani, że dostarczamy Polakom najwyższą jakość mięsa, jaką zachwycają się konsumenci we Francji.
Polish Snail Holding
Polish Snail Holding jako jedyna firma w Polsce oferuje nowym hodowcom ślimaki w pełni spełniające wszystkie wymogi przetwórni i produktów PSH, pod względem jakości mięsa, kalibracji, wielkości i gramatury. Materiał zarodowy gwarantuje najlepsze wyniki w reprodukcji. PSH Polish Snail Holding jest jedyną spółką w Polsce zajmującą się kompleksowo hodowlą, opieką nad grupami hodowlanymi, szkoleniami, koordynacją, badaniami naukowymi.